Giv en hånd! - Der er brug for din sofa!Omkring 20.000 mennesker kommer til det Europæiske Sociale Forum i Malmø og de har brug for et sted at bo. Vi leder efter personer i København og omegn, der har lyst til at åbne deres hjem for deltagere og frivillige mellem den 17-21 september 2008.

Et af forummets grundideer er at mødet mellem mennesker er det største skridt mod positiv forandring. Privat indkvartering af de tilrejsende fra andre kanter af Europa er en måde at skabe sådanne personlige kontakter, men muliggør også, at vi kan tilbyde dem, der rejser hertil et billigt sted at bo. Sådan en måde at bo på lod sig gøre under det sociale forum i Athen og Paris. Sådan bliver det også, når forummet holdes i Malmø. Og i Malmø har arrangørerne bedt om hjælp til at finde sovepladser også i København.

Det er her du kommer ind i billedet!

Sådan fungerer det:
  • Alle, der har sengeplads at tilbyde henvender sig til os. De, der søger logi henvender sig på samme måde. Sådan formidler vi kontakten mellem jer.
  • Du angiver selv, hvor mange sengepladser du har, og hvilken slags det er (seng, sofa, hængekøje, luftmadras, gulvplads).
  • Vi tilbyder ingen betaling for at have andre boende, men i stedet bliver det billigere for dig at deltage i forummet - 100 svenske kroner bliver prisen. Adgang for en voksen er ellers 400 kr. 
  • Du få mulighed for at lære mennesker at kende du aldrig ville havde mødt, og samtidig bidrager du med at muliggøre forummet.

Hvis du er interesseret, så send en email med navn og adresse til [email protected]

Læs mere på ESF's hjemmeside ved at klikke her.